ImmaLadies
girl lain yang pick up handphone dea ?WHAT THE FUCK !
Thursday, October 7, 2010 | 6:23 PM | 0 ♥ Sweet Talking

aroung 11.30p.m ,mama nak pick sys kad klinik sebab baru lepas habis keje .aku poun apa lagy ,standby siapsiap nak follow sekali ,(tak penapena aku nak follow)mama poun pelik ng sikap anehaneh aku tuu .
ahh ,biarlahh !janji aku dapat pegy 7E hanya kerana nak topap !
SANGGUP !huh ,yeah !topap dah dapat nehh ,lalala (balik ruma plan nak callingcalling)
dah pick sys nehh ,YAHOO!!
masuk ruma dgn tak basuh kaki ,terus lempar kan apa yg patut ,opss !
HAHA ,handphone di pegang ,tujuan call nak minta maaf atas kejadian hari  tuu ,tapi lain yg jady doe !
macam sial jea ,sumpah aku sakit hati ,bengang ,marah ,kecewa ,sedih dan macammacam lahh lagy !
nak tahu  kenape ?
aku nak call lahh nehh kan ,yeah !(hati mellonjak-lonjak dahh nehh)
fuhh ,aku engad dea yang angkat sebab tak penapena aku call dea ,org lain yg angkat !even family dea poun !
nak tahu sape yang angkat ?
AMAR HAYATI tak silap name pmpn tuu .
pmpn tu ex dea ,korang bayang kann !
hadoii !time aku call tuu tepattepat pukul 12pm !
apa pmpn tuu buad ng handphone dea malammalam macam tuu ?
then pmpn tuu bole cakap dea tak ada ,dea kuar.
mmg aku panas lahh kan !
habis sume katakata kotor aku sebut !
...dah lame sikit tuu ,aku call balik .
poun same juga ?
haihh ,kenape nehh sial !
grr ,GERAM aa !




♥ The Webmaster ♥

 Bonjour Fellas ♥
I AdilaFatin the owner of this blog.sweet 17.taken and UNAVAILABLE.

♥ Tagboard ♥


(!)

♥ Credits To ♥

Skin By : //Scha Ra'ra
Header By:Tok Apit
Edit by : SCHA