ImmaLadies
nak boyfie bole ?
Wednesday, October 6, 2010 | 9:46 PM | 1 ♥ Sweet Talking
kenapa bored nehh ?dah 2 hari aku macam nehh ,macam life aku nehh nothing .adoii ,bile ada yg text o call aku kadangkadang rasa rimas !tapi bile aku pelu kann someone ,tade pulak yg gedikgedik nak text o call aku .sumpah aku bored !sampai bile aku nak macam nehh ha ?better aku jujur ,act aku not need boyfie sebab aku ada kawankawan yg selalu ng aku .tapi bukan 24jam lahh kan ?habis kalau aku sorang sape yg nak teman aku ?nak layan aku ?nak dega aku nyanyi ?sape nak hiburkan aku ?HAIYAA !susa lahh macam nehh .bile dah ada boyfie tak reti nak jaga ,macam mane tuu ?
♥ The Webmaster ♥

 Bonjour Fellas ♥
I AdilaFatin the owner of this blog.sweet 17.taken and UNAVAILABLE.

♥ Tagboard ♥


(!)

♥ Credits To ♥

Skin By : //Scha Ra'ra
Header By:Tok Apit
Edit by : SCHA