ImmaLadies
awak lagi lah MNH :))
Thursday, December 2, 2010 | 1:38 AM | 0 ♥ Sweet Talking





 psssttt ! psssttt ! i miss you..! do you hear me ? :D

wuuttt wuttt!! i loove youu :)) tahu taa ? ^^

ehh ehh, i miss your voice :(


ehh, naa story ni :)) baca ni dulu eh .
firstly, naa tanya ni .pena taa korang kenal someone melalui alat telekomunikasi sahaja ?
pena taa pena taa ?
mesti jarang kann kan ?
bende ni first time terjadi kad batang hidung saya ohh, hadoii **
tapi yang musykilnya, macam mane saya bole TERamat sayang TERamat rindu dan TERamat memerlukan someone ni dalam hidup saya ?haihh, pelik kann ?
padahal kenal dalam alat telekomunikasi jea punn .
meet punn belum pernah lagy ,cane ?
hmm, maybe cara layanan someone ni dalam alat telekomunikasi sampai ke dalam lubuk hati saya :))
 ecehh ,sastra marii !HAHA ape bole buad, dah amk aliran sastra kann ?mestilah ayat bunga sikit .
ehh, lari topik pulaa .MAAF :))

contact punya contact punya contact, lepas tu hari ke hari hari dan semasa ke semasa ,someone ni ajak meet !
YEAH!! FINALLY, THANK GODD :))

ohh damn ! sumpah segan !berdebar ,dup dap dup jantung saya ,ecehh :))
mula lah pike naa pakai ape, naa ajak sape teman, naa cakap ng dea mcm mane nanti .
hadoii, mcm mcm saya pike ni**

haa, someone ni kate dea tgu saya jam 3 ptg dekat MCD BUKIT BINTANG ,ohho^^
dea siap order double cheese burger large set, naa dua set pula tuu .TAMAK ! 
HAHA, dan saya order kad dea MCD MAC'CHICKEN SUPREME :))
jangan lupaa yea syg yea ? ^^


chopp, even kiteorang kenal melalui alat telekomunikasi jea, pengenalan saya dan dea dah hampir setahun 
alhamdulillah :))

lastly, hanya MNH dalam hati saya <3

♥ The Webmaster ♥

 Bonjour Fellas ♥
I AdilaFatin the owner of this blog.sweet 17.taken and UNAVAILABLE.

♥ Tagboard ♥


(!)

♥ Credits To ♥

Skin By : //Scha Ra'ra
Header By:Tok Apit
Edit by : SCHA