ImmaLadies
kenyataan !
Tuesday, December 14, 2010 | 4:04 PM | 0 ♥ Sweet Talking

helo semua :)
ingat lagi taa mimpi yang adila fatin cite tu ?
haa ,mimpi tu jadi KENYATAAN BEB !
HAHA ,sumpaa pelik ! sumpah terkejut ! yea lah kan ,mebe ex sendiri yang mx couple ?
ngee ,tapi adila fatin terima jugaa :)
bukan sebeb sayang o cintakan dea .
but just sukasuka ,bored jugaa kadangkadang jadi single ni .haihh
adila fatin accept dea pada 10.12.2010
aww , tarikh tu dah cukup cantik dah .
then esok tu ,11.12.2010
jumpa dea kad KL :)
HAHA ,time tu first time dea panggil i huny ,aww !
suke suke ! :D
kalau taa before ni panggil name ,pun suke jugaa .
sebab manja jea oh :)
mase kuar tu ,mmg spent time ng dea jea lah .
tapi kiteorang bukan bedua , ade mebe dea (Fahmi ) and lessy saya (Fatin Zaili)
oke , naa tau taa ape yang adila fatin tanya kad dea ?
HAHA , saya tanya mcm ni :-
*bee bee ,kalau diberi ssatu peluang kan ,ape yang bee nak ?
dea jawab.. :-
*bee naa stop kan masa , bee nak buad sesuatu .
haa , then saya tanya lah ,ape yang dea naa buad .then de senyum jea :)
hmm ,aneh !
biarlah . -.-
haa ! then dah balik and dea hantar balik rumah .
12.12.2010
tarikh yang sangat menarik jugaa :)
HAHA !
adila fatin mintakk break !
jangan tanya kenapaa !
btw ,best dapat bermanja ,bercinta dan berkasih sayang dgn AF walaupun sekejapp :)
thanks =.=



♥ The Webmaster ♥

 Bonjour Fellas ♥
I AdilaFatin the owner of this blog.sweet 17.taken and UNAVAILABLE.

♥ Tagboard ♥


(!)

♥ Credits To ♥

Skin By : //Scha Ra'ra
Header By:Tok Apit
Edit by : SCHA