ImmaLadies
ayat manis si tuah bibir :]
Thursday, January 27, 2011 | 12:39 PM | 0 ♥ Sweet Talking

Si Tuah Bibir :]
 HAHA, sape dea neh ? haa, dea lah scandal Fatin Zaili Aqila . 
lawakk lah gilaa ! macam mane tibetibe dea neh bole sangkudd kad aku neh ? you neh kenapa sayang ? buang tebiat yea ? you tau tak you tu sape ? SCANDALL BFF i lah ! Hadoyy ! you neh gila kea ape biyy ? okay, takpe . sebab dah terus terang dengan baby . okay, go on :)
next time, dah lame tak contact kan ? around 2 o 3 weeks right ? then suddenly one day you text i right ? time you text i tu, mmg you bertuah lah sebab mood i sangat-sangat lah happy that time sambil makan ABC yang you tak habesHabes minta kad i ABC ohh ABC tu kan kan ? cehh, nanti i bagi 10 kadd youu, FREE lahh wehh ! hee :D NEXT ! haa, sejak-sejak tu dea dah mula rajin text-ing and call-ing dgn aku sume . until a stage is, dea cakap :
 *i ada untuk you, you taknak . tu lah jual mahal :P 
*tak kan lah i game you, will you be my 2nd wife ?
okay, dea mmg gila kan ? HAHA :D
tapee, aku tak reply text tu, few days after that . dea text !
*helo cantek <33
*nak balik dah neh, ade hal dgn mama jap. awak, macam mane dgn offer saya haritu ?
oakay, Si Tuah dah mengroyan tahuu ? HAHA 
aku tanya dea : kalau i accept you, ape janji you pada i ? ecehh wahh, bukan main lagi kan ?
HAHA, mesti lah nak test dea dulu , HAHA
Janji Manis Si Tuah Bibir : * i akan sayang you sangat-sangat tadee beze sikit pun dgn GF i tu . (okay, gila)
*i akan jaga you macam bini i ( sweet <3)
*i tak kan lupakan you walaupun sesaat (okay, bagus )
*i tak kan tinggalkan you even aoe pun yang jadi , (tak percaya lagsung)
* i sayang youlebeh dari nyawa i, awww <33 
ini sudah tidak tahan mehh, haiyaa !
MELTING BEB ! :')

Lots Of Lovee, hunyadila <333

♥ The Webmaster ♥

 Bonjour Fellas ♥
I AdilaFatin the owner of this blog.sweet 17.taken and UNAVAILABLE.

♥ Tagboard ♥


(!)

♥ Credits To ♥

Skin By : //Scha Ra'ra
Header By:Tok Apit
Edit by : SCHA