ImmaLadies
biy beby darling :)
Tuesday, January 18, 2011 | 11:54 AM | 0 ♥ Sweet Talking
Nurul Asykin <33
Nurul Atiqah <33
Fateen Shafie <33

THEM <33
 okay, skrg nak story pasal budabuda sch neh . haiyaa :D

HAH ! yang first picture tu panggil dea Qie Zarra :)
macam mane bole kenal dea eh ? sedangkan dea stay ampang ? 
haa, macam panjang jea nak story kan kan ? ^^
kenal dea dari mebe mebe, then 'dulu' mulamula dea add kadd MS then  FB pulaa .
chat punye chat, then kenal . dah kenal tu ajak jmp :)
hee , sumpahh doee ! gile penyegan minah neh time our first meet . HAHA 
aku pun tak paham, dgn pmpn pun nak segan . ngee :D
kiteorang meet kadd rooftop BB, mase tu aku dtg dgn EX . aku naik lah atas tu , tgk tgk ! haa ! amk kau , satu daerah HULU LANGAT dea bawak ! hadoii , HAHA
~dah lupa lah lepas tu ape jadi, hee :P
next ! haa, sejak dari tu kieorang semakin rapat and semakin saling mengenali , ecehh . HAHA
 NOTE FOR QIE : biyy, thanks to belong to me as long as we know each other . best dapat kenal dgn you sume . kite lepak , kite gelak , kite sharing our prob . THANKS BIYY , ILOVEYOU <33

(aduhh, lenguh tangan menaip) ^^ hah ! 2nd picture tu panggil dea tieqah casandra :)
aku kenal dea melalui QIE lah ^^
lebih kurang jea jalan cite mcm QIE . HAHA :D
tak payah lah taip panjang lebar kan ? :P
NOTE FOR TIEQAH : beby, i tahu you tak sombong . you jangan lah terase kalau i tak bagitau you nak hang kea apea kea . kalau i ajak QIE thats mean i ajak you sekali lah tu sayang . nice to know you , nanti kite sharing-2 yea syg yea ? hee , ILOVEYOUU <33

(haihh, tulang jari neh dah reput dah menaip)^^the last picture neh paggil dea adik :)
knp adik ? -.- sebab kau muda lagi lah :D
HAHA, tak pernah meet pun dgn si kecik neh :(
tapi kan tapi kan dea kate dea pena meet aku kad rooftop ? haihh -,- bile mase eh ?
sumpah tak perasan ade adik time tu ohh , sory sangat :(
haiyaa ! baru sangat sangat rapat dengan ini buda .
NOTE FOR FATEEN : darling, huny sayang darl tau ? <33 jage diri , darl kene kuat macam huny ! YEAH ! ^^

♥ The Webmaster ♥

 Bonjour Fellas ♥
I AdilaFatin the owner of this blog.sweet 17.taken and UNAVAILABLE.

♥ Tagboard ♥


(!)

♥ Credits To ♥

Skin By : //Scha Ra'ra
Header By:Tok Apit
Edit by : SCHA