ImmaLadies
hubby , seriously you make me fall in love :]
Wednesday, January 19, 2011 | 1:11 PM | 0 ♥ Sweet Talking





Lokmanulhakim <33
Si Pendek Saya , HAHA :D

dea selalu kene mara dgn aku , ape yang dea buad sume tak kene . mesti ade jea yang aku bantah. aku tak suke, dan bla bla . byk songeh kan aku neh ? haiyaa, patutlah tak ade orang nak . haa , korang engad aku kesah ? cehh , sikit pun tak okay sayang ? hee, dea bagus doee . sumpah dea bagus, dea tahan dgn karenah aku neh , kalau laki lain ? hmm , HAMPEHH ! sume tak bole pakai ,tapi aku tak cakap pun yang aku trust dea 100%  . sebab mama aku kate kite tak bole percaye kad laki 100% .
baiklah nyonya besar , sekarang saya dengar kata kata awak :)

okay , story ape yang belaku harini :)
skrg bace dengan teliti okay ? terima kasih manis **
macam neh , aku kan kalau dah bagun tido mesti tgk fun ( dalam hati : haihh , asal takde text neh )
okay , takpe :)
dah kuar ruma ,smp sg.buloh .tgk fun lagi (dalam hati: takde text juga)
okay, takpe :)
setup brg brg kedai sume, then online jap, makan ape sume, skrg dah free .
haa , tgk lagi fun (dalam hati: amboi , melampau betol . dah pukul berapa dah neh . knp dea tak texting lagi neh ?)
okay, tak bole takpe ! skrg aku nak call .
ring ring.. "heloo huny"
grr -.- dgn rase tak besalah yea :)
bagus lokmanulhakim, bagus !
aduh, ape lagi ! memekak lah aku kan ! haishh , bengang pula aku .
bile tny knp tak text . alasan : tadi biy setup brg kedai lah sayang , sory yea ?
grr -.- lagi lah aku bengang !
aku pun setup brg kedai jugaa ! tapi takde lah lame sangat smp 3-4-5 jam !
siap bole online lagi ape sume ! haiyaa , masalah !
okay fine ,dea memujuk rayu ape sume (kesian) 
fuhh , sabar yea Adila Fatin :)
okay, text dah smp .
new message from.<33 wo de ai 
hee , skrg dah tak merajuk dah .
lepas beberape text~ aduhh !
dea buad hal balik, geram aku !
kau neh knp biy ? penad lah aku dgn kau neh . haihh .
then senang jea nak buad dea text balik .
aku sent text mcm neh : huny nak biy tau yang huny taknak kehilangan biy . ILY , bye
dah lame sikit dea reply :knp huny ckp mcm neh ? tak kan lah sbb biy tak text tady ? im so sorry sayang . tak pernah terlintas langsung dalam kepale otak biy nak tinggalkan huny ! For Your Information biy really LOVE you, sangatsangat huny ! swear :(
lalala , kau jangan nak cairkan aku lah biy :P
ngee , cair lah juga ^^
aduhh , haisshh !
nasib aik aku sayang kau tau biy .
kalau tak dah lame dah aku buad endah tak endah jea .
hee ,
 LOKMANULHAKIM !
Hunyadila sayang hubby sangat sangat tau sayang :)
ILY very very strong <33
Lots Of Love <33



♥ The Webmaster ♥

 Bonjour Fellas ♥
I AdilaFatin the owner of this blog.sweet 17.taken and UNAVAILABLE.

♥ Tagboard ♥


(!)

♥ Credits To ♥

Skin By : //Scha Ra'ra
Header By:Tok Apit
Edit by : SCHA