ImmaLadies
jealous pahal entah -.-
Thursday, January 13, 2011 | 11:56 AM | 0 ♥ Sweet Talking
Ohh Godd !
ini pun jadi masalah kea ha ? cehh -.-
pahal dgn aku nehh ? weehh !
aku jealous doee tgk page FB dea tadi ! dea comment dgn girl lain !
then dea pos status mcm ni : aku minat gile kat dea doe ! fuck r ! haha !
menyampah pulaa aku , menyesal pun ade juga tgk page dea tadi !
act lah kan , aku sayang dea lagi . sayang sangat sangat ! tapi nak buad mcm mane kan ? break pun atas salah aku sendiri , dah mintaa maaf dah . tapi tak gune .
tak tentu arah aku dah sekarang taokk ?
haiyaa ! ( menyesal )
lepas neh , tak nak dah amk tauu pasal dea !
sbb , nanti lain yang jadi .
sedih sedih dan sedih :(
sekian , terima kasih 


♥ The Webmaster ♥

 Bonjour Fellas ♥
I AdilaFatin the owner of this blog.sweet 17.taken and UNAVAILABLE.

♥ Tagboard ♥


(!)

♥ Credits To ♥

Skin By : //Scha Ra'ra
Header By:Tok Apit
Edit by : SCHA