ImmaLadies
saya mmg suka mcm ni :)
Sunday, January 9, 2011 | 1:10 PM | 0 ♥ Sweet Talking
susah jadi perempuan kan ? kene game lah , kene buli lah , kene macam macam lah ! lelaki ni mmg tak pena pikir pasal sume tu langsung ! dorang tau nak enjoy jea . masalah lah kan ? aduhh , tak paham aku ! kesian aku kadd perempuan , haa ! aku pun perempuan lah gilee ! lupe pulaa , HAHA :D wehh kaum adam ! korang jangan ingat kaun hawa ni lemah lah tau ? korang jangan belagak hebadd lah tau ? aku sangat sangat lah manyampah tahuu ? yang dah ade GF pulaa , korang jage lah awek korang seada nya ohkay ? jangan nak mengedikk dengan perempuan lain tau ? sebab aku pena rase macam mane perasaan perempuan kalau Bf jea ade perempuan lain ! bende depan mata jea kudd , dah couple dah pun dua beruk tu , HAHA . sayang tu mmg lah sayang kan ? tapi nak buad macam mane , dah dea sayang perempuan tu . kan kan ? haa , takk kesah lah , janji dea bahagia. aku pun tak HARAPDAP sangat :P hidup sorang sorang lagi aman doee :)) haa , lari topic lah Adila Fatin . HAHA , sorry sorry ! haa , wahai yang berhormat kaumkaum adam ! saya mohon kepada andaa , jangan mempermainkan perasaan kaum hawa tau ? janji yea ? haa , bagus :)) macam tu lah . terima kasih , :]

Lovee , Adila Fatin <33

♥ The Webmaster ♥

 Bonjour Fellas ♥
I AdilaFatin the owner of this blog.sweet 17.taken and UNAVAILABLE.

♥ Tagboard ♥


(!)

♥ Credits To ♥

Skin By : //Scha Ra'ra
Header By:Tok Apit
Edit by : SCHA