ImmaLadies
saya tak berubah sedikit pun okay ?
Wednesday, January 19, 2011 | 3:27 PM | 0 ♥ Sweet Talking


Adila Fatin Binti Abdul Aziz 

ade tuka name kea ? tak kan ? ape yang lain ? muka ? 
tak lain pun , same jea hitam, same jea putih sikitsikit :P
HAHA , perangai ? hah , same jea . still lagi snap picture dalam kete .
ape yang berubah ? tade pape kan ? habis tu ? ape masalah korang neh ?
YEAH ! mmg aku dah lame tak lepak dgn korang . dah lame tak jmp korang , sharing-2 dgn korang sume , yeah ! mmg dah lame ! tapi tak bermakna aku dah lain lah korang . tolong lah paham ? boleh kan kawan ?
aku bukan tak engad korang , aku engad lah wehh !
sumpah aku engad , aku rindu korang ! rindu nak lepak lepak :(
sumpah , aku tak berubah pun , takde yang lain pun . betol , tak tipu punya ! 
btw aku nak bagitau kad korang yang aku sangatsangat merindui korang :'(

Lots Of Love , hunyadila <33

♥ The Webmaster ♥

 Bonjour Fellas ♥
I AdilaFatin the owner of this blog.sweet 17.taken and UNAVAILABLE.

♥ Tagboard ♥


(!)

♥ Credits To ♥

Skin By : //Scha Ra'ra
Header By:Tok Apit
Edit by : SCHA