ImmaLadies
yea , aku memang sombong dan lain .
Thursday, January 20, 2011 | 2:04 PM | 0 ♥ Sweet Talking




YA ALLAH ! aku tak paham knp dgn korang . ape yang lainnye aku ? huh ? chopp , first pasal baby . baby , huny nak mintaa maaf kalau selama neh huny ade sakitkan hati baby kea ape kea . im so sorry . sumpah huny tade perasaan tak puas hati ape kea dgn baby . baby tak buad salah pape pun dgn huny :) tapi huny nak bagitau something yang kite dah tak bole rapat macam dulu lagi , im so sorry baby . baby bole jea hidup tanpa huny , baby bole jea ade mebe yang lebih baik dari huny . sebelum kite rapat pun baby bole jea kan hidup tanpa huny ? so tak heran lah kan kalau kite dah tak rapat ? ^^ btw baby , huny sayang baby sangatsangat . byk sangat kenangan kite , huny terasa sangatsangat bahagia bila berada disamping baby , thanks baby :D 
Lots of crying when im writting this . huny tak sanggup sebenarnye nak luahkan sume neh , huny terpakse mungkir janji baby . huny mintaa maaf sangatsangat . thanks again sebab pernah jadi the most important princess in half of my life baby . sunyi lah hidup huny lepas neh without you baby . thanks jugaa sebab byk tlg huny sume . thanks lagi sebab baby sudi dega problem huny . baby sanggup spent time untuk dega story huny , gelakGELAK dgn huny , mainMAIN dgn huny , teman huny pegi sane sini . huny huny pegi balik ruma sume . YA ALLAH , thanks a lot baby ! take care tau ? :)
ILY FOREVER :(


Inbox H.phone , from baby FZA <33
  "huny , sory to say this . baby rase huny dah lain oh . huny tak mcm dulu , huny dah berubah . kalau baby ade buad salah bagitau lah , sorry again ."
end of the story between Me and Fatin Zailiaqila , ILY <33


second pasal duda (Nur Alifah) . ohh godd , neh lagi sorang . aduhh , fuq ! ape neh doe ? ape yang aku dah buad sampai kau cakap macam neh kad aku ? wehh , kau kenal aku kan ? sumpah tak bole terima kalau mebe yang aku rapat cakap macam neh , sedang kan kau tau aku macam mane kan ? ape yang kau terasa hati dgn aku ? kejapp aku nak jelas kan yea ? macam neh , kau rase aku sombong ? bagi aku 100 sebab ! HAIYAA ! skrg neh mmg musim ade masalah dgn mebemebe kea ha ? aku tak paham lah ! kau rase aku sombong sebab aku tak contact kau ? tak kuar dgn kau ? tak lepak dgn kau ? tak jmp kau ? tak call kau ? tak tegur kau ? ape lagi ! haa , skrg biar aku yang jawab ! aku nak contact kau macam mane ? sedangkan aku call kau tak penanyee dapatt ! aku nak kuar dgn kau ?macam mane ? sedangkan aku pena ajak kau kuar tapi kau kate nanti dulu ! aku nak lepak dgn kau ? macam mane nak lepak ? sedangkan kau selalu lepak dgn mebemebe kesayangan kau ! tak tegur kau ? macam mane nak tegur kalau kau tak nak layan aku setiap kali aku onl ? haa , skrg aku minta kau jawab balik . please ? :/ kau tak ajak aku kuar , kau tak ajak aku lepak , kau tak ajak aku jmp pun selame kau dah balik rawang ! knp baru sekarang kau nak cakap sume neh kad aku ? ape yang sombongnyee ? itu pun kau cakap aku sombong lagi ? Fuq , aku neh tak penting pun dalam hidup kau . aku neh tak feadah pape pun . ade kawan serupa tadekk ! aku tak layak kud nak jadi seorang kawan yang baik , aku nak mintaa maaf sangatsangat selama kite kenal , aku byk menyusakan kau . sedih sangat bile bace massege yang kau bagi kad FB . thanks tau sebab cakap macam tu kad aku , aku appreciate sangatsangat . sekarang aku dah tak penting dalam hidup kau , dan kau dah tak perlukan aku kan ? halal kan ape yang patut yea ? jage diri , kimsalam kad kawankawan kesayangan kau yea ? thanks again . 

Lots Of Crying , ILY FOREVER NUR ALIFAH !


Inbox FB , from darling NA <33

Fuq Termizi January 20 at 5:32pm Report
dila asl aku ase ko cm smbng ngn aku ? aku ta taw la prsaan aku ke ape kn tp ko cm lain . sorry cuz ckp cm tu . aku tak nk laa ko cmni . if ape2 ko ta puas hati ngn aku ko bgtahu aku k ? aku ta sedap hati ouhhh .sorry again












♥ The Webmaster ♥

 Bonjour Fellas ♥
I AdilaFatin the owner of this blog.sweet 17.taken and UNAVAILABLE.

♥ Tagboard ♥


(!)

♥ Credits To ♥

Skin By : //Scha Ra'ra
Header By:Tok Apit
Edit by : SCHA