ImmaLadies
dinner :)
Wednesday, February 9, 2011 | 3:26 AM | 0 ♥ Sweet Talking

semalam aku pegi dinner, HAHA
guess cepat aku pegi dgn sape wehh ?
aku pegi dgn My Beloved Mother lah yangg ", 
hee, dinner kad taman melawati tu haa. 
best lah jugaa, bole cuci mata sekejapp, teeheee :P
aku pegi sane kann, bole pulaa makcik-2 tu kate : laa, manisnye anak dara sorang ni. bukan main lagi yee ?
dalam <3 aku : Ya Allah, alhamdulillah, ade juga orang puji aku manis , HAHA
maikcik-2 tu kate nak jadikan aku menantu dorang, cehh ! memamg tak lah makcik, maaf yea :P
HAHA, dorang tak tahu dah geli hati dah aku degar dorang puji lebih-2 HAHA
Btw makcik-2 twerima kasih tau sbb memuji saya ? First Time dapat pujian macam tu :)





♥ The Webmaster ♥

 Bonjour Fellas ♥
I AdilaFatin the owner of this blog.sweet 17.taken and UNAVAILABLE.

♥ Tagboard ♥


(!)

♥ Credits To ♥

Skin By : //Scha Ra'ra
Header By:Tok Apit
Edit by : SCHA