ImmaLadies
Si kecik ketot :]
Saturday, May 7, 2011 | 3:42 AM | 0 ♥ Sweet Talking
Segarian High School -.-"

(Time Form 1) Mardhiah : weh weh, ni sape ? dea tanya kad bestiest aku Nur Amizzah.  Miza pun jawab, haa kenal kan ni Adila Fatin buda primary chinese sch. Madhiah : hah ? melayu kea ? ingatkan patung cina tadi, hihi :D dgn bahasa dea, dgn rambut petak dea yang comel tu (dea cakap Adila Fatin Patung ? HAHA :D) okay then aku sambung, hey saya adila :) start dari hari pertama kiteorang berkenalan tu kiteorang dah rapat sangat :) kiteorang gila-2 , then aku lah segala dalang yang mengajar si kecik ketot ni ponteng ^^ HAHA.

(Time Form 2) Mardhiah : wehh, sory tau aku tak layan kau sangat sebab kite bukan sekelas (dalam hati aku rase sedih gile sebab dea rapat dgn orang lain -.-") Aku cakap, takpe lah aku kan ramai lagi kawan-2 bukan kau sorang jea kawan aku :P hihi :) padahal tga sedih tu bajet good good jea kan ? ahaaa, biar lahhh !

(Time Form 3 Until Form 5)Mardhiah : Yeahh ! akhirnya kita satu kelas juga kan wehh ? hihi :) aku hanya mampu tersenyum sebab telalu happy :]

Kak Yunkk ! aku rindu kau lah kecik, ketot ! wehh, aku nak minta maaf :( aku tau kita dah tak macam dulu lagi :( aku sayang kau lah :) kau baik sangat-2. selalu nasihat aku jangan buad jahat, jangan melawan cakap mama, jangan sedih-2 time dgn kau. hmm -.-" aku rindu nak gelak-2 dgn kau, nak usik-2 kau :( haihh , btw ketot ! Finally, Aku Dapat Boyfriend Baik gilaaa :) hihi, berkat doa kau lah tu, Alhamdulilah :)

I Love You Plus I Miss You = :(










♥ The Webmaster ♥

 Bonjour Fellas ♥
I AdilaFatin the owner of this blog.sweet 17.taken and UNAVAILABLE.

♥ Tagboard ♥


(!)

♥ Credits To ♥

Skin By : //Scha Ra'ra
Header By:Tok Apit
Edit by : SCHA