ImmaLadies
jangan risau, saya sihat Alhamdulilah.
Tuesday, June 21, 2011 | 8:02 PM | 0 ♥ Sweet Talking

Assalamualaikum, hey geng.


Hey Boys And Girls. Dah 3 hari aku not in mood, mungkin sebab masalah sekeliling aku. takpe, sekarang aku masih takde bebanan ape ape. cuma nanti dah belajar tu aku tak nak pike ape ape sebab dah janji dgn mama nak belajar rajin rajin. sejak akhir akhir ni orang kate aku dah lain sangat -.- aku bagi aku biasa jea, pandangan orang kan :) smlm kawan aku dtg parkson jmp lah sekejap kan, suddenly dea tny, *weh, kau okay tak ni ? aku jawab lah *aku okay jea, kenapa ? ade yang tak kene dgn aku ? dea cakap balik *takut aku tgk kau ni, dgn cengkungnye, dgn pucat macam nak mampus dah, nak berdiri pun aku tgk macam larat tak larat jea. *aku terkejut. ha ? yeakea ? Ya Allah, aku sihat lah. jangan risau, kalau tuhan nak amk nyawa aku pun bile bile dea bole amik, tu hak DIA.  aku hanya pinjam jasad diri aku ni jea, jangan risau yea :')
♥ The Webmaster ♥

 Bonjour Fellas ♥
I AdilaFatin the owner of this blog.sweet 17.taken and UNAVAILABLE.

♥ Tagboard ♥


(!)

♥ Credits To ♥

Skin By : //Scha Ra'ra
Header By:Tok Apit
Edit by : SCHA