ImmaLadies
Pakcik Makcik, saya orang Melayu lah :]
Thursday, June 23, 2011 | 10:14 PM | 0 ♥ Sweet Talking

Assalamualaikum, hey geng.


Hey Boys And Girls. Post kali ni untuk orang yang tak kenal sape Adila Fatin, hihi :D bukan nak show off diri -.- cuma orang orang tak tau Adila Fatin ni orang ape kan kan ? yealah, sekali pandang sumpah tak nampak orang melayu (kawan kawan mama selalu cakap macam tu -.-) haa, disini saya Adila Fatin ingin memberitahu bahawa, saya bukan orang Kaur, Singh, Pakistan, Arabian, thailand, siam, pattani, errr apa lagi yang orang cakap eh ? majority orang cakap aku ni macam Singh & Arabian. hihi, tak lah makcik.
saya orang melayu. cuma ade mix mix
orang kad sane tu haa, haha :P
belah mama ade mix pakistan, mamak, and arab. belah papa pula ade mix bugis, 
pattani, dgn thailand tu -.- campur + campur jadi lah aku ni = Natural Ugly, Adila Fatin :D
eh eh, lupa nak bagitau. Fizo pun ade mix pakistan tau, sebab tu hidung kami same. hihi :D


tak macam melayu kea ? hihi :D






♥ The Webmaster ♥

 Bonjour Fellas ♥
I AdilaFatin the owner of this blog.sweet 17.taken and UNAVAILABLE.

♥ Tagboard ♥


(!)

♥ Credits To ♥

Skin By : //Scha Ra'ra
Header By:Tok Apit
Edit by : SCHA