ImmaLadies
Titik Peluh Sendiri Okay ?
Sunday, June 12, 2011 | 7:25 PM | 0 ♥ Sweet Talking

Assalammualaikum, hey geng :)


Hey Boys And Girls. Ahaaa, nampak gambar hp kat atas tu ? Tu hp baru aku lah, sebijik and persis gambar diatas. Kalau bole aku tak nak color putih, tapi dah takde kan, kalau nak pun kene order -.-" haiaahh, disebabkan tersedak, kerana hp yang Fizo bagi tu dah rosak. -.-" Im Sorry Kanda :( 
Kalau tak aku nak beli hujung bulan, nak kumpul lah duit lagi kan, tapi dah keadaan jadi macam ni nak buad macam mane -.-" beli lah ape yang mampu kan ? :)


Second day pakai hp ni, tibe-2 jatuh sebab time tu tga ade krisis dgn Fizo, then hp aku tu bergolek -.-" OHHHHHHHHH TIDAKKKKKKKKK HANDPHONE AKUUU ! :'(
Im Sorry Handphone :'(
♥ The Webmaster ♥

 Bonjour Fellas ♥
I AdilaFatin the owner of this blog.sweet 17.taken and UNAVAILABLE.

♥ Tagboard ♥


(!)

♥ Credits To ♥

Skin By : //Scha Ra'ra
Header By:Tok Apit
Edit by : SCHA