ImmaLadies
Dulu Homework, Sekarang Assignment
Saturday, August 20, 2011 | 11:41 PM | 0 ♥ Sweet Talking
Assalamualaikum, hey geng.

Hey Boys And Girls :) Silent Mode Pleaseeeeeeeee ? Arghhh -.-" Hate this part, dulu bila cakap pasal homework semua rasa macam nak baling baling jea buku tu kat cikgu sebab bagi homework tak teragak agak, pastu suruh hanta buku esok pula tu, gilaa teruk kan ? And i'm not a student school okay :) Opsss, hihi.

A fucking bad i hate is, bila assigment belambak lambak bertimbun timbun -.-" Errrr, Shit shit ! Ape ni wehh ? Adila bukan robot lah, macam mane nak siap kan assignment dalam seminngu tu ? Haiyooooo, dah lah course ni Adila sorang jea yang amik, hmm -.-" nasib ade senior, kalau takkkkk, mmg tak kemane lah assignment Adila tu.

♥ The Webmaster ♥

 Bonjour Fellas ♥
I AdilaFatin the owner of this blog.sweet 17.taken and UNAVAILABLE.

♥ Tagboard ♥


(!)

♥ Credits To ♥

Skin By : //Scha Ra'ra
Header By:Tok Apit
Edit by : SCHA