ImmaLadies
Love Suck --"
Thursday, September 8, 2011 | 2:57 PM | 0 ♥ Sweet Talking

Assalamualaikum, hey geng.

Hey Boys And Girls. Ehh, best raya ? hihi :D Adila tak rase macam raya pun tahun ni, ape yang Adila rancang dulu semua hancur, nak buad macam mane kan ? haihhhh --" Stdy skrg so far so hot, assignmet banyak gilee tapi Alhamdulilah ade seniorsenior yang membantu, eheeee. Bukan senang nak rapat dengan senior seni teater ni, ahaaaa. Nasib dorang okaayyy, siap panggil Adila jadi talent untuk drama kubur untuk bulan 12 ni nanti shooting dea start next week tapi tak tauu lah Adila nak kea tidak sebab kena tanya mama dulu macam mane -.-" Haaa, pasal Open House kat Melaka ni dah pegi ? Adila dah pegi lah, O.House rumah member. Perhhhh, tak nak ramai laah pulaa kan ? dtg dtg jea orang dah ramai kat pintu masuk tu --" mmg segan lah jawabnyaaa. haha. huhahuha dah lamaa tu Adila dah nak otw balik lepas salam parents tuan rumah tu, tibetibe ade call masuk "Heartbeat <3" Aduhhhhhh, timetime macam ni lah dea nak call, dah lah tak bagitau dea. Ya Allah, pastu dea maramara. Mara gilaaaa oh dea time tu, --" then Adila dah explain dea tak nak dengar kan ? mmg tak lahh nak pujukpujuk bagai ni, MALAS --" dulu dpt bf mcm tu, tak kan skrg pun dpt the same attitude kot ? haiyoooo, bengang bengang, lepas tu Adila send text suruh dea lepaskan Adila tau pastu dea contact senior Adila suruh pujuk ape semua cakap dea tak kan lepaskan Adila walau ape pun yang terjadi --" haaa, nampak ? Asal lah Idham sayang sangat kat Adila ni, Adila n bukanyaa baik pun. hmmmm. Then dea frust lah kot sampai dea torehhhh nama Adila dekat tangan pakai pisau tajam tu, Ya Allah, sakit tuuuuuuuuuuuuuu. Bieeeee Booooooooooo ! tolong lahh jangan buad macam ni, barbieee tahu biee sayang barbiee tapi jangan lah sampai toreh tangan tu. Biee dah janji nak jage diri untuk barbiee kan ? Biee Booo dah lukakan barbieeee, tgk dah sakit. Haihhh, sampai Ibu pun marah kan ? Kenapaaa lah buad bende tak pike ni sayang ? Pleaseeee biee booo jangan buad lagi ? Im Begging you Bieee booo :'( Lepas ni barbieee dah tak cakap pasal perpisahan okayy ? Barbieee tahu biee dah lame tunggu barbieee, then skrg baru dapat and biee booo cakap biee boo tak kan lepaskan ? Skrg jea bieee booo cakap mcam macam. barbieee pernah dengar bende ni dari dulu lagi, bukan dari bieee booo jea, dari oranbg lain pun pernah jugaa, byk kali pulaa tu, so tak perlu nak janji pape dgn barbieee okay ?



♥ The Webmaster ♥

 Bonjour Fellas ♥
I AdilaFatin the owner of this blog.sweet 17.taken and UNAVAILABLE.

♥ Tagboard ♥


(!)

♥ Credits To ♥

Skin By : //Scha Ra'ra
Header By:Tok Apit
Edit by : SCHA