ImmaLadies
Daddy Merinna Addrianna
Friday, December 2, 2011 | 1:14 AM | 0 ♥ Sweet Talking
Assalammualaikum, hey peeps :)

Firstly nak minta maaf sbb dah lame tak update blog. Adila sangat sangat busy dgn kuliah, then skrg tga cuti sem maybe 11hb balik melaka untuk sattlekan hal hal kuliah. Banyak sgt bende nak story but takde masa kan. Sorry again. And now blog Adila tidak private lagi, hihi (Y) Kepada yang nak tahu pergembangan Adila, Adila skrg semakin membesar (gemok) haha, ecececehh macam artis lah puleeekkkk -.-" okay takpe kite terus kan. >.< Kalau korang nak tahu, Adila private blog sbb ade lah mahluk mahluk Allah ni yang dengki dengan Adila sampai nak stalker bagai bagai, teruk lah dorang ni. Dorang ni mmg takde keje eh ? Mmg suka buad keje yang tak dapat faedah and gaji eh ? Kasihan lorrhh, hihi. takpe takpe, lepas ni Adila dah tak privatekan blog Adila yea. So korang boleh lah stalker sepuas puas hati yea. Lepas stalker tu canang nama Adila kat 1 college, kalau tak cukup 1 college 1 dunia pun boleh. Cepat sikit Adila popular nanti, thanks yea stalker. Ilapchuulaahhh <3

Haa, now kan semester break. Adila jadi "the nanny" kat ruma untuk menjaga 2 orang anak kecil Adila. hihi, anak buah Adila lah, kang keluar statement yang Adila ade anak pula. mulut orang kan, puiihhh --" And esok Adila balik penang sbb ade kenduri. Ingat nak jumpe buah hati Adila but sayang kan, dea takde, dea pg singapore. (adehal)

What's on my mind ? Only My Miqdadila's <3 non-stop thinking about him ! semalam tak boleh tido sbb pike pasal dea, Adila risaukan dea, keadaan dea, tak nak jadi ape ape kat dea. Miq nak sgt tgk cite ombak rindu. Adila janji dgn dea nak balik penang nanti kiteorang pegi tgk movie same same but sayang sangat, plan kiteorang tak jadi sbb adik Miq inform yang dorang 1 family akan berangkat ke Singapore (adehal). Padahal kiteorang baru jea plan nak tgk movie, then Miq suruh Adila bawa Naufal (anakbuah Adila) sekali sbb Miq selalu oncall dgn Naufal. Miq suka gila kat Naufal. Hee, Miq sampai nak beli kan dea motobike. Sweet sgt bile Naufal panggil Miq "pakchuu" heee. hmm, Tapi nak buad macam mane kan, Kite hanya mampu merancang, Tuhan yang menentukan.

I always pray for you, for your healthy and for our relation. Amin.

I do love my daddy Merinna Addrianna So much !
Time tga webbie dgn Miqdadila's

♥ The Webmaster ♥

 Bonjour Fellas ♥
I AdilaFatin the owner of this blog.sweet 17.taken and UNAVAILABLE.

♥ Tagboard ♥


(!)

♥ Credits To ♥

Skin By : //Scha Ra'ra
Header By:Tok Apit
Edit by : SCHA