ImmaLadies
perlu ke ?
Friday, December 2, 2011 | 9:42 AM | 0 ♥ Sweet Talking

Assalamualaikum, hey peeps :)

Okay, just nak bgtau yang Adila maybe tak onl untuk beberapa hari sebab nak tunggu Miq sembuh. Kira harini last Adila onl fb. Haa, tadi before off Adila tga sibok sibok dgn sign pic then tibe tibe ade seorang Mahluk Allah ni, dea bagi link someone girl ni, girl ni ex Miq. Adila pena tgk page girl ni kat dalam fb Miq then dea pernah post wall dekat Miq cakap *Fuck You. Terbeliak biji mata Adila bila tgk dea hantar macam tu, Adila tak tau ape masalah dea. Maybe dea bengang kot sebab Miq dah ade gf baru, but she must go on with her own life kan? Time coup dulu kenapa tak nak hargai org tu selagi dea ada. Dulu Adila dah pernah kene, biasalah hukum karma :') Jangan buat orang, nanti orang akan buat kite balik. Ha, cite balik pasal tadi, Mahluk Allah ni bg link blog dea suruh Adila tgk, then Adila buka buka jea ade post pasal Miq. Whoaaa, awak sayang lagi kea kat Miq ? Awak nak kite tlg tnykan tak ? Haissh awak ni, awak ni bagus lah, sangat prihatin terhadap bf sy, terima kasih tau sbb mendoakan kebahagian dea :)
Alo, dea rindu ex dea lah :')


♥ The Webmaster ♥

 Bonjour Fellas ♥
I AdilaFatin the owner of this blog.sweet 17.taken and UNAVAILABLE.

♥ Tagboard ♥


(!)

♥ Credits To ♥

Skin By : //Scha Ra'ra
Header By:Tok Apit
Edit by : SCHA