ImmaLadies
Rindu Blog :')
Thursday, February 2, 2012 | 9:36 AM | 0 ♥ Sweet Talking
Assalamualaikum, Hai Semua.

Okay, Hai ! Dah lame kot tak update blog. Okay, Now just nak bgtau yang Adila sihat dan semakin sihat. Dah banyak perubahan yang berlaku dalam hidup Adila skrg ni. Heee, dan syukur Alhamdulilah Adila masih boleh berpijak bumi yang fana ini. Dan masih kuat menempuh segala dugaan yang Adila jalani dgn lancar. Syukur kepada Allah S.W.T juga kerana memberi kesempatan untuk Adila terus langkah dan maju kehadapan. Bunyi macam frust jea kan ? Okay bukan dan tidak sama sekali. Soal hati dan perasaan itu tolak tepi okay? Tu semua dah tak penting lah ye? Yang penting masa depan. betul tak? ahaa, dan lagi satu ! kepada yang pergi dari hidup Adila tu, Adila hanya mampu ucapkan "Selamat Jalan Romeo" haha. dan kepada yang baru muncul dan kembali balik dalam hidup Adila tu, Adila ucapkan "You Are Welcome To My Life Sweetheart" hihi, mendalam maksud tu wehhh ! Jangan tanya kenapa pleaseeeee? Okay Next ! Pasal percintaan Zayn Malik with Adila Aziz? Ohhhh Nooooo ! Jangan buat gossip yee? Haha, joke only. Hihi, I adore Him So Much ! Tu jeeee. hehe. Dea handsome okay dan saya tak mungkin memilikinya :'/ okay sedihh. Status terbaru saya : I'm single back :) okay byeeeee!
♥ The Webmaster ♥

 Bonjour Fellas ♥
I AdilaFatin the owner of this blog.sweet 17.taken and UNAVAILABLE.

♥ Tagboard ♥


(!)

♥ Credits To ♥

Skin By : //Scha Ra'ra
Header By:Tok Apit
Edit by : SCHA